Meer resultaten voor spandoek pvc

spandoek pvc

Spandoeken laten maken Bestellen vanaf 1 stuk HERVA.
Maar let niet alleen op de omzoming en de zeilringen, want het materiaal is ook belangrijk. Bij ons kies je uit standaard PVC, winddoorlatend meshdoek of block out spandoek. Voor evenementen en beurzen is een PVC spandoek steeds een goed keuze.
Laat je gepersonaliseerde spandoek maken bij posterXXL.
De premium spandoeken voor langdurig outdoor gebruik hebben metalen oogjes, die door twee lagen PVC gaan. Dit zorgt voor extra stevigheid. Ook zijn de randen van de premium spandoeken omgeslagen en aan de binnenkant vastgeplakt, zodat de duurzaamheid gewaarborgd is. Met kabelbinders en expander kabels kunnen de spandoeken eenvoudig en veilig opgehangen worden. Een spandoek laten drukken?
Spandoeken bedrukken bestellen Al vanaf 595, per m2 Printdeal.be.
PVC 510 g/m is een uitermate geschikt product voor al je binnen-/en buitenreclame op groot formaat! Gebruik deze materiaalsoort voor spandoeken, posters, banieren of als aankondiging van een groot evenement. Maak je spandoek af met je gewenste afwerking, door ringen of een tunnelzoom toe te laten voegen.
Welk materiaal kies ik het best voor een spandoek? PrintSimple.
In tegenstelling tot de andere materialen is ProPes gemaakt van 225 g/m polyester in plaats van pvc en wordt het bedrukt met watergebaserde pigmentinkten. Het is niet nodig om het spandoek met een zoom af te werken aangezien deze niet uitrafelt.
Spandoeken.
Block out spandoek is recto verso bedrukbaar PVC spandoek. Spandoeken gemaakt van vlaggenstof. Vezelvlies spandoeken zijn lichter dan gecoat polyester zeildoek en zeer sterk. Spandoekspanners voor een strak resultaat! Hang je spandoek mooi in het frame met spinhaken, stormgrips of een trampolinekoord!
Spandoeken Brandspot.
Je kiest best voor een vlaggendoek van 3-draads glanspolyester als je het spandoek zowel binnen als buiten wil gebruiken en klein wil opvouwen voor transport. Als je op zoek bent naar een spandoek voor buiten en dat perfect afwasbaar en waterbestendig is, dan kies je best voor een spandoek van PVC.
Spandoeken Declercq NV.
PVC Frontlit of bache: 450 gr/m. PVC Mesh: winddoorlatend met perforatie: 340 gr/m. PVC Blockout: aan beide zijden bedrukt: 670 gr/m. SOLTIS doek: zeer duuraam, winddoorlatend 420 gr/m. NON-WOVEN: spandoek uit vezelvlies voor dranghekkens: 150 gr/m. POLYESTER: spandoek in vlaggenstof met zeilringen afgewerkt: 115 gr/m.
De goedkoopste Spandoeken PVC besteld u bij PRINTklusje.nl.
Uw winkelwagen is leeg. Hoe werkt het. Best verkochte artikelen. Spandoek PVC Doek. Spandoek PVC Doek. Spandoek PVC Doek. Formaat 100 x 200 cm. 100 x 300 cm. 100 x 400 cm. 200 x 400 cm. 200 x 500 cm.
Refresh.
Visix.
Strak en elegant. Een spandoek is pas mooi als het strak gespannen is. Kies daarom, samen met uw Visix-adviseur, voor de juiste afwerking. Ook hier beiden we een ruim assoritment montagesystemen aan. Grote oplages vanaf 50 stuks vervaardigen we in PVC.
Laat hier banners spandoeken op pvc-zeil bedrukken in topkwaliteit!
Ons pvc-zeil kan gebruikt worden als reclamezeil, spandoek, banner of als tuindecoratie voor je tuin of op het balkon. Ons zeil in beproefde kwaliteit is ook voor gebruik buitenshuis geschikt. Naast jouw foto op PVC zeil bieden we nog meer wanddecoratie aan die gerust buitenshuis gebruikt kan worden, namelijk: aluminium en forex in de directdruk versie.
Spandoeken Hellinx Printing.
Waarschijnlijk zijn wij de grootste leverancier van spandoeken en werfdoeken in Limburg. Dat komt natuurlijk omdat wij zeer voordelig zijn hierin; 1m spandoek omgezoomd en afgewerkt met ringen kost slechts 880/m. Grote aantallen zelfs tot slecht 690/m. Onderstaande prijzen zijn de prijzen volledig klaar, dus doek opdruk afwerking. Wij drukten al spandoeken voor.: Spandoek Frontlit PVC 510gr. Spandoek dubbelzijdig Blockout.

Contacteer ons

spandoek pvc
spandoek bestellen spoed
spandoek met frame
spandoek frame
mesh spandoek
bouwhek spandoek
frame spandoek
goedkoop spandoek laten bedrukken
banner spandoek
spandoek geboorte
SPANDOEK RECLAME
goedkoop spandoek drukken