Zoeken naar afmetingen spandoek

afmetingen spandoek

Standaard spandoek Spandoeken op maat Spandoekstore.com reclame op groot formaat.
Zelfklevende, categorie: Posters. Zon Warmtewerende folie, categorie: Stickers raamfolie. Banner 400 PVC-doek / zeildoek / bisonyl. Banner 510 PVC doek, zeildoek, bisonyl. Meshdoek PVC doek. ProPES outdoor spandoek ProPES polyester outdoor spandoek. Afmetingen / toelichting.: Wensen / opmerkingen.: Type de code.:
Spandoek M2 Printing B.V.
Perfecte afwerking en brandveilig. M2 Printing kan elk gewenste afbeelding of logo op een spandoek bedrukken. Met onze Vutek printers kunnen wij in 8 kleuren tot 1.000 DPI printen. Daarnaast is M2 Printing de enige in Nederland die ook een vernislaag op groot formaat kan printen. Met ons machinepark kunnen wij spandoeken tot 500 cm breed uit één stuk bedrukken. Maar door onze confectietechnieken kunnen wij meerdere delen aan elkaar lassen, waardoor de afmetingen oneindig zijn.
Volledige aanbod Mijn Reclame buitenreclame, spandoeken, spandoek frame, rol-up-banner, bedrukte doeken, vlaggen, stickers, reclame borden.
De gevel buiten banier kan langs de beide zijden worden bedrukt en worden haaks op uw gevel gemonteerd door middel van 2 steunen.Op die manier is uw boodschap gezien komende van beide zijden. Er zijn diverse maten beschikbaar. Begin met bestellen.
Het grootste assortiment spandoeken Bekijk direct online!
Specialist in grootformaat dubbelzijdig printen maar ook voor de gangbare afmetingen kunt u bij ons terecht. Aluminium frames toebehoren. Indien gewenst verzorgen wij natuurlijk ook voor u een aluminium frame voor uw spandoek geheel op maat, geschikt voor verschillende toepassingen.
Nadar spandoek 200 x 80 cm Herva Shop.
De nadar spandoek wordt aan het nadarhek bevestigd met sandows stokken en elastieken. Bepaal het formaat en upload je eigen ontwerp of ontwerp een spandoek online. Val op met professionele en gepersonaliseerde nadar spandoeken op maat! Bepaal zelf het formaat.
Uw eigen spandoek bestellen? Franckena Reclamebelettering.
Wij kunnen u Full Colour geprinte spandoeken leveren. Maximaal printbreedte is 5 meter, bij grotere afmetingen wordt het spandoek voorzien van naden. De spandoeken worden digitaal met chemische inkten bedrukt, de inkt die hiervoor gebruikt wordt is tot zekere hoogte weerbestendig, net als het PVC materiaal waarop de inkt geprint wordt.
Reclamezeilen en spandoeken bedrukken bij FLYERALARM.
Mesh is dus iets lichter dan PVC en geschikter voor locaties waar het vaak harder waait. Wanneer u er met uw boodschap helemaal bovenuit wilt springen of uw spandoek aan een vrijstaand hek wilt bevestigen is mesh zonder meer aan te bevelen. Het kan ook van PVC vervaardigd worden, dat bovendien moeilijk ontvlambaar is en bestand is tegen UV-straling. Beide materialen verbleken dus niet. Onze hoogwaardige digitale drukapparatuur zorgt ervoor dat uw doek ook na langer gebruik buiten in uitstekende staat blijft. De intensiteit van de opgebrachte kleur blijft langdurig intact en beschermt bovendien het materiaal. Reclamezeilen spandoeken drukken wij al vanaf een exemplaar. Vooral bij manifestaties en sportevenementen of festivals wordt vaak gebruik gemaakt van dranghekken voor de orde en veiligheid. Ze zijn dan ook ideaal voor reclame-uitingen zoals spandoeken waarop u uw onderneming en producten kunt presenteren. Ze kunnen sober zijn of juist opvallend en felgekleurd u bent in elk geval verzekerd van de aandacht van een groot publiek. Het formaat van 215 cm x 73 cm is speciaal afgestemd op de afmetingen van de meest gangbare dranghekken.
Budget spandoek.
Meer informatie en specificaties. 450gr Budget spandoek: Dit is een bannerdoek van 450gr/mmet een licht structuur wat bekend staat om zijn prima prijs/kwaliteitverhouding. Het materiaal is geschikt voor zowel indoor als outdoor, en is ook nog namelijk zeer scherp geprijsd.
Vrijstaand spandoekframe bestellen aluminium frame met banners.
Dan is het vrijstaand spandoek frame de oplossing! Krekels heeft een slim frame ontwikkeld, dat bestaat uit aluminiumbuizen van 48 mm doorsnede waarin een pvc-doek wordt gespannen. Dat hele frame wordt heel stabiel gemonteerd op rubbervoeten van 25 kilo zwaar, die absoluut onbreekbaar zijn.
Spandoeken maken Cd-Reclame.
Bij ons heeft u de keuze uit verschillende doeken van diverse afmetingen. Elk van deze spandoeken kan van een full colourprint worden voorzien. Uiteraard is het ook mogelijk om deze doeken alleen met letters te laten bedrukken. In ons assortiment vindt u onder meer.: Extra grote spandoeken. Benieuwd geworden naar welk spandoek wij voor u kunnen maken?
Spandoeken in alle maten Dddreclame Productie.
Wij adviseren de plaatsing van een spandoek op de juiste plek, waardoor uw reclame-boodschap al van veraf zichtbaar wordt. Spandoeken in PVC en Mesh. Wij leveren spandoeken in PVC en/of Mesh met ongelimiteerde afmetingen, hoogwaardige kwaliteit en een lange levensduur.
Groot formaat prints, banners en spandoeken in frame.
Bij afmetingen boven de 50cm zorgt een extra versteviging ervoor dat uw canvas perfect opgespannen blijft. Wij zijn gespecialiseerd in het afdrukken van digitale fotos en grafische ontwerpen op hoogwaardig fotopapier. Van klein tot XXL, Onze groot formaat printers maken gebruik van de allernieuwste print technologie. Het resultaat is een sublieme afruk met een levensduur tot 100 jaar! Bekijk alle details op het gebied van canvas en fotoprints in onze webshop, artGraphix. Logo, huisstijl, visitekaartje, brochures, folders, flyers, briefpapier. Content Management Systeem, responsive design voor tablets en smartphones, webshop. Visitekaartjes, brochures, flyers, posters, briefpapier, menukaarten. Bedrijfsfotografie, virtuele tours, Google business view. Bedrijfsvoertuigen, signs, raamfolies, zandstraalfolies, naamborden, huisnummers en stickers. Signs en displays. Spandoek in frame, infozuilen, gevelreclame, stoepborden, vlaggen.

Contacteer ons

frame voor spandoek
spandoek in frame
spandoek foto bedrukken
spandoek drukken hema
spandoek vandaag besteld morgen in huis
foto op spandoek goedkoop
spandoek laten bedrukken
123 spandoek
spandoek buiten
spandoek met frame bestellen
spandoek zelf ontwerpen
spandoek drukken goedkoop
spandoek frame prijzen
afmetingen spandoek